Ons team staat klaar!

YKspuitstucadoors heeft voor alle voorkomende werkzaamheden tijdens uw verbouwing of renovatie een zeer gedreven en vakkundig team klaar staan.

Uw gehele verbouwing is dus in goede handen bij YKspuitstucadoors. Vakbekwaam personeel, professioneel gereedschap en een klantgerichte aanpak zorgen er mede voor dat wij alle opdrachten perfect kunnen opleveren binnen de gestelde termijn.

Onze diensten

stucwerk

Stucwerk

Stucwerk is moeilijk zelf goed aan te brengen, dit kunt u dan ook het beste aan een professional overlaten. YK heeft de kennis en werkt uitsluitend met materialen van uitstekende kwaliteit voor het beste resultaat. Ook granol, stucwerk, schuurwerk, etc.

schilderwerk

Schilderwerk

U kunt bij ons terecht voor al uw binnen, spuiten van latex, lakken, behangwerk (ook glasweefsel),etc. Indien u bepaalde wensen heeft op het gebied van welke schilder- of spuitwerkzaamheden dan ook, dan bent u bij YK altijd aan het juiste adres!

electrawerk

Electrawerk

U kunt een beroep op ons doen bij alle voorkomende electra werk zoals nieuwe electra installeren in woningen en bedrijfspanden, verbouwen en plaatsen van verdeel kasten,plaatsen groepenkast of extra groep aanbrengen in de meterkast, stopcontacten en/of schakelaars plaatsen, bedrading vervangen, etc

timmerwerk

Timmerwerk

U bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten timmerwerken, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie! Ook voor houtskeletbouw bij verbouwingen,muurtje bouwen. Maar bijvoorbeeld ook voor het vervangen van uw raamkozijn, uw houten trap repareren, een nieuwe deur plaatsen. Ook verlaagd plafonds maken met spotjes.etc

spuitwerk

Latex spuiten

Latex spuiten geeft een egaal en gelijkmatig eindresultaat en kan ook nog eens snel worden aangebracht terwijl de prijzen per m2 niet eens zo hoog zijn. Als uw wanden en plafonds afgewerkt zijn, kunnen onze stukadoors uw muren en plafonds met latex spuiten. Door de hoge druk verneveld de verf op de ondergrond en laat zo een streeploos resultaat achter. Spuiten kan in elke gewenste kleur per ruimte in uw woning, met een superstrak en streeploos eindresultaat.